Bio je to nekad derbi

Izvor: Danas, 01.Dec.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je to nekad derbi

Beograd - U derbij 12. kola Aba lige Crvena zvezda je lako i ubeljivo pobedila Cibonu sa Pobednik meča odlučen je u drugoj četvrtini kada je Zvezda stekla dvadeset pone prednosti koju je do kraja meča rutinski održavala.

Ni u trećoj četvrtini situacija na terenu se nije bitno promenila - loša Zvezda, je bila daleko superiornija od gostiju. Interesantno je da uprkos činjenici što su imali stalno prednost od dvadestak poena košarkaši Crvene zvezde bili veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << nervozni pa su Rebić iCirbes (blago rečeno) nepotrebno dobili tehničke greške.

Marko Simonović bio je najbolji sa 19 poena i 2 asistencije, Jović je dodao 15 poena, 6 skokova, 4 asistecniej i 4 ukradene lopte, a Cirbes je dodao 6 poena i 6 skokova. U ekipi Cibone Jagodić Kuridža ubacio je 21, a Džejms Florens 12 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.