BOŽOVIĆ ZAČUĐEN: Kome su vikali navijači? Pa ako treba da idemo posle tri kola, hajde da idemo!

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ ZAČUĐEN: Kome su vikali navijači? Pa ako treba da idemo posle tri kola, hajde da idemo!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle još jednog neuspeha njegovog kluba da prvenstvo nije gotovo i da mu zvižduci sa tribina ništa ne znače.

- Gosti su se odlično branili i stvarali nam dosta problema naročito pre isključenja, zaslužili su bod. Rajković nas je spasao u poslednjem minutu prvog poluvremena. Posle isključenja smo stvorili nekoliko prilika i nismo ih iskoristili. Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mnogo centaršuteva, ali malo dobrih, jer Radnički ima visoke igrače i postavio se tako damo jedino mogli da centriramo – prokomentarisao je Božović.
On se osvrnuo i na povike sa tribina, i rekao u svom stilu:
- Sada ćete vi da iskoristite ovo i kažete kako ovaj lupa. Kome su vikali? Ako neko misli da treba da idemo posle tri kola onda hajde da idemo. Ne vidim da je kraj prvenstva – poručio je ‘Grof’.
FOTO: STARSPORT Bilo je komentara i da nedovoljno priliku dobijaju Marko Grujić i Mihajlo Ristić, dok Parker i Savićević nezasluženo dobijaju šansu, a Božović je i za to imao spreman odgovor.
- Ne forsiram Parkera i Savićevića. Ovaj drugi je bio najbolji na pripremama, može mnogo da trči, a Zvezdi su potrebna ta dva igrača ispred odbrane. Do sada su igrali oni koji su najviše trenirali i igraće on koji se dokažu. Nemam pritiske ni uprave, ni menadžera. Sve što se dešava je do mene – istakao je Božović.
Njegov kolega na klupi Radničkog iz Niša Milan Rastavac bio je mnogo smireniji i zadovoljniji.
- Došli smo ovde da ostanemo neporaženi, taj takmičarski cilj smo ispunili. Značiće nam ovaj bod, ali tek je treće kolo i ne smemo da upadnemo u euforiju. Imali smo i mi sreće, ali imala je i Crvena zvezda. Prezadovoljan sam – poručio je Rastavac.
Pogledajte i fotogaleriju sa ovog meča koji je na kraju završen rezultatom 1:1.
The post BOŽOVIĆ ZAČUĐEN: Kome su vikali navijači? Pa ako treba da idemo posle tri kola, hajde da idemo! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Trener Crvene zvezde posle remija sa niškim Radničkim

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015, 08:05

- Gosti su se odlično branili i stvarali nam dosta problema naročito pre isključenja, zaslužili su bod. Rajković nas je spasao u poslednjem minutu prvog poluvremena. Posle isključenja smo stvorili nekoliko prilika i nismo ih iskoristili. Imali smo mnogo centaršuteva, ali malo dobrih, jer Radnički...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.