Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBI POZIVA NA OPREZ: Igramo sa najprijatnijim iznenađenjem ABA lige

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović izuzetno respektuje ekipu Metalca, ali veruje u pobedu svog tima i ostvarenje zacrtanog cilja, a on je da u plej-of uđu sa prvog mesta.

- U seriji smo teških utakmica koje igramo na svaka dva, tri dana. Posle Partizana i Mege sledi nam duel sa još jednim jakim protivnikom iz ABA lige, koji je ove sezone pružao izvanredne partije u regionalnom takmičenju. Metalac igra veoma brzo i agresivno, dobro trče i odlična su šuterska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekipa tako da nas očekuje veoma težak posao – rekao je Marjanović.
Ekipa iz Valjeva ove sezone bila najprijatnije iznenađenje ABA lige, a kada to kaže Bobi Marjanović…
- O njihovim ambicijama najbolje govori podatak da će sledeće sezone angažovati Darka Miličića. U prvom duelu u Superligi Srbije odigrali smo vrlo neizvesnu utakmicu u Valjevu, žestoko su nas namučili i zato moramo da budemo jako oprezni. Naša želja je da odigramo čvrsto u odbrani i da uz kontrolu skoka omogucimo dobru igru u tranziciji – dodao je Bobi.
Marjanović je pozvao navijače da u što većem broju dođu u Pionir na meč sa Metalcem.
- Potrudicemo se da zabeležimo još jednu pobedu koja bi bila krupan korak ka osvajanju prvog mesta, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena. Neophodno je da budemo maksimalno borbeni, a uz podršku naših navijaca siguran sam da nam motiva nece nedostajati – zaključio je Marjanović.
Utakmica 9. kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca igra se u subotu od 20 sati u dvorani Pionir.
The post BOBI POZIVA NA OPREZ: Igramo sa najprijatnijim iznenađenjem ABA lige appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.