ABA: Zvezda u Laktašima sigurno do 19/0

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezda u Laktašima sigurno do 19/0

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su niz trijumfa u ABA ligi i u Laktašima, gde su u okviru 19. kola pobedili Igokeu sa 77:69.

Izabranici Dejana Radonjića su ostvarili 19. pobedu zaredom u regionalnom takmičenju, pa im samo jedna fali za izjednačenje rekorda koji su ‚crveno-beli‘ postavili pre dve sezone.

Šampion Srbije je takođe upisao deseti trijumf u nizu u poslednjih mesec dana, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u poslednjih pet kola Evrolige ne zna za poraz.

Igokea i Crvena zvezda su vodile veliku borbu u prvom poluvremenu, koje su gosti završili sa poenom prednosti. ‚Crveno-beli‘ su bolje ušli u drugo poluvreme i u trećem periodu praktično rešili utakmicu, pošto su tada došli do dvocifrene prednosti. Iako je domaćin pokušao da pripreti u završnici, samo je uspeo da ublaži poraz.

Marko Simonović je predvodio Crvenu zvezdu sa 22 poena i pet skokova, Milko Bjelica je dodao 11 poena, a Nejt Volters deset poena. Radonjić je priliku dao svim igračima osim Petra Rakićevića i svi oni su se upisali u strelce.

Na drugoj strani, Vuk Radivojević je imao 18 poena i sedam skokova, dok je Strahinja Mićović utakmicu završio sa 15 poena.

Zvezda je posle nove pobede sve bliža tome da obezbedi prvo mesto pred plej-of, a prate je Partizan sa 14 pobeda i četiri poraza i Cedevita i Budućnost, koje imaju skor 13/5. Igokea je na šestoj poziciji sa devet pobeda i deset poraza.

Naredna utakmica košarkaše Crvene zvezde čeka u utorak od 21.30, kada će gostovati Baskoniji u Evroligi, uz direktan prenos na Sport klubu 1.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.