Nijemci vide vatrenog Švajnija kao ženu fudbalera

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Maj.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijemci vide vatrenog Švajnija kao ženu fudbalera

Ljubav cvjeta između Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, svaki njihov korak pomno se prati, a njemački mediji nisu bili ni malo nježni prema fudbaleru Bajerna.   Njemački reprezentativac je odmah po završetku sezone "otrčao" u Pariz kako bi bodrio svoju dragu na Rolan Garosu, čak je i proslavu titule napustio da bi bio uz srpsku teniserku na grend >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << slemu.   Njegovo prisustvo na tribinama u Aninom "boksu" privuklo je ogromno pažnju. "Bild" je popularnog Švajnija opisao kao vatrenog navijača teniske zvijezde i dodao da se ponaša kao "Spielerfrau" odnosno "žena fudbalera", što piše i u naslovu njemačkog dnevnika.   Bastijan i jeste navijao uz povike "Ajmo" na srpskom jeziku, i nervirao se kada joj ne ide, ali je donio sreću Ivanovićevoj. U drugom kolu je napravila preokret protiv Misaki Doi, a kako joj podrška nije izostala ni u narednoj rundi, "počistila" je Donu Vekić sa terena (6:0, 6:3) i nakon meča poslala pet poljubaca.   Četiri navijačima na svakoj od četiri tribine i peti zna se kome.   (Blic)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

NEKA PRIČA KO ŠTA HOĆE: Švajni je totalno odlepio! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015

Zvezdu minhenskog Bajerna i reprezentativca Nemačke ni najmanje ne dodiču negativna pisanja u njegovoj zemlji. Iako ga prozivaju da se ponaša kao žena fudbalera, Bastijan Švajnštajer nastavlja da prati srpsku teniserku, a svoju izabranicu, Anu Ivanović u stopu.. . Ne samo da joj pruža podršku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.