Ivanovićeva do drugog kola Stenforda preko Lisicki, Nemicin servis za istoriju

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva do drugog kola Stenforda preko Lisicki, Nemicin servis za istoriju

Ana Ivanović odlično je startovala na turniru u Stenfordu pošto je savladala nemačku teniserku Sabinu Lisicki sa 7:6(2), 6:1, ali će meč prvog kola na ovom takmičenju ostati upamćen i Nemici zbog neverovatnog servisa koji je ušao u istoriju.

Duel je trajao 84 minuta, a Lisicki je imala prednost u prvom setu od 3:1 sve dok Ana nije uzvratila brejkom u sedmom gemu za 4:3 i povratak. Igra nemačke predstavnice potpuno se raspala u taj-brejku gde nije izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo jedan poen na svom servisu.

Ironija, Lisicki je baš na ovom meču odservirala 210.8 kolimetara na sat što je najbrži servis u istoriji ženskog tenisa.

Ponovo start deonice i ponovo loša igra Ivanovićeve pošto je igračica iz Nemačke uspela odmah da joj oduzme servis, ali je Ana popalila sve motore i napravila čak tri brejka do kraja susreta za sigurnu pobedu.

Ivanovićeva će se za treće kolo turnira boriti protiv Kanađanke Kerol Žao koja je bila bolja od od Janine Vikmajer pošto je protivnica predala pri rezultatu 6:2, 1:0.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivanovićeva do drugog kola Stenforda preko Lisicki, servis Nemice za istoriju

Izvor: Blic, 30.Jul.2014

Ana Ivanović odlično je startovala na turniru u Stenfordu pošto je savladala nemačku teniserku Sabinu Lisicki sa 7:6(2), 6:1, ali će meč prvog kola na ovom takmičenju ostati upamćen i Nemici zbog neverovatnog servisa koji je ušao u istoriju...Duel je trajao 84 minuta, a Lisicki je imala prednost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.