Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPTL: Ana ‘oduvala’ Hantuhovu

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović ekspresno je završila svoj deo posla u premijernoj egzibicionoj Međunarodnoj premijer ligi (IPTL) , pošto je za 15 minuta sa 6:0 „oduvala“ Slovakinju Danijelu Hantuhovu.

Ana je osvojila poen za svoju ekipu „Indian aces“ koja je pobedila singapurske „Slemerse’ sa 4:1, a ona će u subotu igrati protiv Marije Šarapove, koja igra za „Manila Meverikse“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Egzibicija u Manili je ekipno takmičenje, a pobednik je tim sa najviše pobeda u pet mini mečeva, koji se igraju na jedan set.
IPTL se sledećeg meseca nastavlja u Singapuru, Nju Delhiju i Dubaiju.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ana "počistila" Hantuhovu

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Nov.2014

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović ekspresno je završila svoj dio posla u premijernoj egzibicionoj Međunarodnoj premijer ligi (IPTL), pošto je za 15 minuta sa 6:0 "oduvala" Slovakinju Danijelu Hantuhovu. Odlična igra naše Ane na egzibiciji u Manili. Ana je od samog početka napala,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.