Ana japanska carica

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana japanska carica

Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je četvrtu titulu u 2014. godini. Ona je u finalu turnira u Tokiju pobedila finalistkinju US opena, Dankinju Karolinu Voznijacki 2:0 (6:2, 7:6).

Sjajna igra Ane Ivanović na turniru u Tokiju

 

Posle razočaravajućeg nastupa na Otvorenom prvenstvu SAD, Ana je odigrala fenomenalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turnir u glavnom gradu Japana. Prvi set , naša teniserka lako je dobila, a u drugom je bila drama. Ipak, u taj-brejku, Ana je imala više koncentracije i zasluženo stigla do krune.

 

Sa trijumfom u Tokiju, Ivanovićeva je blizu plasmana na završni Masters turnir u Singapuru. Osim titule i novih 470 bodova, Ana će biti bogatija za 196.670 dolara. Osim Tokija, Ivanovićeva je osvojila turnire u Oklendu, Montereju i Birmingemu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.