iPhone jednom slikom “sahranio“ Android

Izvor: Mondo, 04.Jun.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone jednom slikom “sahranio“ Android

Xiaomi, Meizu, OnePlus, OPPO, Huawei, Samsung, LG, ASUS, Motorola, HTC, ZTE, Alcatel, BlackBerry, Wiko, Sony… svejedno - niko nije imun!

Android segmentacija je najveći problem pametnih telefona ove platforme. Znam to već neko vreme. Ali, kad magovi Apple marketinga to predoče na način na koji su to pokazali prilikom najave iOS 12 operativnog sistema, onda to izgleda još poraznije.

“Sahrani“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Android operativnog sistema “kumovala“ je samo jedna iPhone slika. iOS 11 u odnosu na Android Oreo stoji kao 81 naspram 6 odsto. Jadno, što se Androida tiče, zaista.

Ovo je gigantski iPhone - ekran 6.5 inča (VIDEO)

Google nije ispunio obećanje, a ni proizvođači telefona, da će ubrzati ii unaprediti isporuku novih Android operativnih sistema na sve klase uređaja. Nov sistem je još uvek rezervisan uglavnom za nove uređaje i srednju i najvišu klasu, kad se radi o nadogradnjama.

Jedini imuni na ovu poraznu statistiku su Google Pixel telefoni i iznenađujuće - Nokia telefoni, koji svi rade na Android Oreo 8.1 operativnom sistemu i svi će dobiti Android P, kad se on pojavi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.