„iPhone 6“ званично постао олдтајмер

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 15:44

„iPhone 6“ званично постао олдтајмер

Када је објављен 2014. године, iPhone 6 је забележио велики успех. То је био први iPhone који је имао Плус верзију, а велики број људи га је волео због веће површине екрана. Фото: Pixabay/lumpi Занимљиво је да се iPhone 6 и данас користи, упркос томе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што још од 2018. године не добија ажурирања. Објава IOS 13 софтвера током 2019. године означио је крај за iPhone 6 на пољу софтверских надоградњи, а сада Аппле намеће и престанак подршке за уређај у сегменту хардвера.
Аппле сада iPhone 6 категорише као олдтајмера, односно застарели производ, па компанија више неће обезбеђивати делове или сервисирање за овај уређај.
„Власници iPhone, iPad, iPod, Mac или Apple TV производа могу да добијају услуге или делове од Аппле провајдера, укључујући Аппле продавнице или независне сервисере, минимално 5 година од последње дистрибуције производа у продају“, истичу из компаније Apple.
С друге стране, коришћење iPhone 6 модела више ни нема превише смисла. С обзиром на то да уређај користи стару верзију IOS-а, ни већина апликација више не добија ажурирања.
Најсвежија верзија, која је објављена у септембру (IOS 16) софтвера, захтева Ѕ или iPhone 8 новији модел.
Zaštićena oznaka geografskog porekla Rtanjskog meda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „iPhone 6“ званично постао олдтајмер се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.