Zvučniji od iPhone-a!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 04.Mar.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvučniji od iPhone-a!

ALPHA-ONE je Andorid pametni telefon sa dva mesta za SIM kartice i kombinuje tehnologiju sa čistim luksuzom. Napravljen je od najboljih materijala, uključujući ručno obrađenu Italijansku kožu i tečnu leguru razvijenu specijalno da odoli koroziji, dok je u isto vreme vrlo lagana. Ključne funkcije obuhvataju super brzi skener otiska prstiju radi bezbednosti i jednostavnosti korišćenja, Qualcomm Snapdragon 820 procesor, prednju kameru od 8 Mpx i zadnju od 20 Mpx sa optičkom i digitalnom stabilizacijom i kvalitetnim audio sistemom koji koristi Dobly Dual zvučnike.

Ferruccio Lamborghini, prvi sin Tonino Lamborghini i potpredsednik Italijanske kompanije je izjavio: „Isto kao traktor – savršen simbol vođe koji za sobom povlači ostale – koji je označio početak uspeha Lamborghini porodice pre 70 godina –ALPHA ONE je luksuzan pametni telefon posvećen Alpha ljudima, pravim vođama sa pokretačkom snagom“. ALPHA ONE će doneti svojim korisnicima novo digitalno iskustvo. Ovaj novi pametni telefon kombinuje jedinstven dizajn, luksuzne materijale, specijalnu tehnologiju i snagu Tonino Lamborghini brenda. To je savršena mešavina Lamborghini zaostavštine i moderne IT tehnologije.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.