Upalila se lampica, ne znate šta znači? Lak način da proverite bez listanja priručnika

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 19:13

Upalila se lampica, ne znate šta znači? Lak način da proverite bez listanja priručnika

Da li ste vam se ikada uključila neka lampica na instrument-tabli, a da niste znali šta se pokvarilo? Sada i za to postoji rešenje.

Ukoliko imate iPhone sa najnovijim operativnim sistemom, iOS 17, na lak način možete da dijagnostikujete šta nije u redu sa vašim automobilom.

S obzirom na to da instrument-tabla ima više od 60 različitih simbola, ni stručnjaci nekad ne mogu, bez kosultacije sa priručnikom, tačno da pogode šta je u pitanju kad zasvetli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Novi iOS 17, naime, ima funkciju pomoću koje može da prepozna svetlo upozorenja, a sve što treba da uradite jeste da slikate lampicu kada se uključi.

Tu fogotafiju zatim otvorite iz galerije, i prevucite prstom odozdo nagore, a zatim odaberite opciju "Auto Symbol". Kliknite i telefon će vam reći šta se događa sa vašim automobilom, što će vam uštedeti vreme koje biste inače proveli listajući priručnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.