U Bijeljini uhapšeno 16 osoba, među njima i Tijana Ajfon - pronađena veća količina novca, droge i oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 11:31

U Bijeljini uhapšeno 16 osoba, među njima i Tijana Ajfon - pronađena veća količina novca, droge i oružja

Policija u Republici Srpskoj uhapsila je 16 osoba u Bijeljini, među kojima su i građani Srbije i Slovenije, a tokom pretresa jedne vikendice pronašla veću količinu novca, droge i oružja, preneo je RTRS.

Portal RTRS piše da je među uhapšenima i Tijana Maksimović, zvana Ajfon, rođena 16. jula 1992. u Rumi, a koja se sumnjiči za krivično delo navođenje na prostituciju.

Za isto krivično delo sumnjiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se i Saša Petrović, rođena 17. juna 1988. godine u Čačku, Jovana Denić, rođena 16. januara 1993. godine u Nišu i Sofija Gačić, rođena 26. aprila 1993. godine u Novom Sadu.

Kako navodi RTRS, prilikom pretresa vikendice u Bijeljini, pripadnici Žandarmerije MUP Republike Srpske, u saradnji sa kriminalističkom policijom Policijske uprave Bijeljina, pronašli su veću količinu novca, droge i oružja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.