PRONAĐENA DROGA I ORUŽJE! U Bijeljini UHAPŠENA starleta Tijana Ajfon! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 11:02

PRONAĐENA DROGA I ORUŽJE! U Bijeljini UHAPŠENA starleta Tijana Ajfon! (FOTO)

Uhapšeno je 35 lica koji su kod sebe posedovali veće količine narkotika i oružja

Pripadnici žandarmerije i krim policije Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.

Kako saznajemo među uhapšenima je srpska starleta Tijana Ajfon, koja je, prema tvrdnjama izvora, i organizator ovog skupa.

Maksimović Tijana zvana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tijana Ajfon, kao i Saša Petrović, Jovana Denić i manekenka Sofija Gačić, za koju se spekulisalo da je bila u vezui sa mnogim poznatim muškarcima, poput Slobe Radanovića, Nemanja Buhe i Alekse Balaševića, sina proslavljenog muzičara Đorđa Balaševića.

One su, prema našim saznanjima, u Republiku Srpsku došle čamcem.

Uskoro detaljnije.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.