Tijana za SVET: Milane, da ti nije Đokovića, ne bi imao hleba da jedeš! Sramota me je što sam bila s tobom jer si majmunčina!

Izvor: Svet, 12.Avg.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana za SVET: Milane, da ti nije Đokovića, ne bi imao hleba da jedeš! Sramota me je što sam bila s tobom jer si majmunčina!

Milan Vasić se prošle nedelje okomio na domaće starlete, rekavši kako njegovo mišljenje o starletama zavisi od toga da li koštaju 200, 300 ili 500 evra, te da one uzimaju posao prostitutkama i da ne zna čime su zaslužile toliku popularnost i zastupljenost u medijima.
Na sve to, do Tijane Ajfon došla je priča kako ju je glumac ogovarao, što ju je šokiralo s obzirom na to da su se njih dvoje viđali duže vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sve do njenog ulaska u Parove!
Tijana za Svet potvrđuje da je imala tajnu aferu sa Vasićem, ali kaže da nikada to ne bi priznala da Milan nije razvezao jezik.
“Jeleni Golubović sam u Parovima samo rekla da dobro poznajem Milana, ali nisam pričala ništa više od toga. Iskreno, sad me je sramota što sam bila sa njim jer je majmunčina! Kad je neko željan marketinga, pa ne zna kako da dođe ni do naslova na portalu, onda to ovako izgleda – neko koga nigde nema oplete po starletama! On, ej?! Ogorčen je što je toliko nebitan da niko ne piše o njemu“, odgovara Tijana, i otkriva sočne detalje iz Vasićevog privatnog života:
“Ne bi imao leba da jede da mu nije bilo Srđana Đokovića, koji mu je dao i za stan i za sve! Vidi, meni nije trebao Srđan da bih uspela u životu, ja sam samu sebe progurala. Nije mi niko pomogao kao njemu i neka se ne kurči previše sa tuđim parama. Svi znamo kako žive glumci u Srbiji, a kako živi on. Tako da, bolje da ne pljuje po nekome ko sam zarađuje. Ja sam radila u solarijumu, a on je dolazio u klub koji je bio odmah pored. Taj klub mu drži drug. Tu je sve počelo. Bili smo u kontaktu dok ja nisam ušla u rijaliti, i tada mi je pisao da ne treba da idem i da se bakćem sa prostitutkama. Možda je hteo ozbiljnu vezu, hahaha. Samo neka ćuti Vasić, to mu je najpametnije. Neka igra svoje predstave, na kojima očigledno zarađuje milione pa se toliko kurči”.
Čisto sumnjamo da će se Milan posle njenih reči ikada više oglasiti na račun starleta. Pogotovo ne onih sa kojima je i sam bio.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.