Tijana Ajfon otkrila šta je sve radila kada je izašla iz Parova

Izvor: Svet, 12.Mar.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon otkrila šta je sve radila kada je izašla iz Parova

Tijana Ajfon izlazila je u spoljašnji svet, a nakon toga je otkrila da se čula sa bivšim dečkom ali i cimerom, Vukom Mobom.
Podsetimo se, on je izjavio da ga je razočarala jer je spavala sa Željkom Stojanovićem u rijalitiju, a potom je Imran Durević u emisiji “Upoznajte Parove” rekao da je Vuk pozdravio sve osim Tijane.
Međutim, izgleda da su dvoje mladih izgladili odnose. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Pogledala sam spot i zvala sam ga da ga pitam zašto je u emisiji baš rekao da samo mene ne pozdravlja, jer mi je bilo krivo. Dogovorili smo se da smo drugari, a drugari ne ljubomorišu kad si sa nekim. Ali, okej, pročitala sam između redova nešto. Volim ga, ljubim ga puno i stvarno mi nedostaje. Nadam se da ću brzo napolje i da ćemo se videti”, rekla je Tijana i dodala da više ništa neće da planira, navodi alo.rs
“Drugari smo, ali možda se iz drugarstva rodi ljubav. Šalim se, neću ništa da planiram, nikad više, tako da – eto. Kad izađem videću sve, čuli smo se, što je najbitnije – okej smo, nema više svađa”, srećna je Tijana.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tijana Ajfon otkrila šta je sve radila kada je izašla iz Parova

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2016

Tijana Ajfon izlazila je u spoljašnji svet, a nakon toga je otkrila da se čula sa bivšim dečkom ali i cimerom, Vukom Mobom...Podsetimo se, on je izjavio da ga je razočarala jer je spavala sa Željkom Stojanovićem u rijalitiju, a potom je Imran Durević u emisiji “Upoznajte Parove” rekao da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.