TRKA TITANA: U Srbiju došao Ajfon X, a ni konkurencija ne miruje - stiže NOVI Samsung Galaksi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRKA TITANA: U Srbiju došao Ajfon X, a ni konkurencija ne miruje - stiže NOVI Samsung Galaksi

Dva nova telefona.

Prodaja novog "Ajfon X" počela je danas i u Srbiji, a ni "Eplov" konkurent "Samsung" ne spava. Oni su najavili da će novi Samsung flegšip modeli biti predstavljeni već u januaru i to na CES-u. Do sada su telefoni iz sa Samsungove S serije obično premijeru imaliu Barseloni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je gigant iz Koreje za Galaxy S9 i Galaxy S9+ napravio novi plan.

Kako prenosi Biznis insajder, telefoni će u najvećoj meri, dizajnerski gledano, biti zasnovain na modelu S8 sa "beskrajnim" ekranom i zakrivljenim ivicama. Interno nova dva telefona nose oznake "Star 1" i "Star 2" i trebalo bi da imaju 5.8 inčni i 6.2 inčni Quad HD, AMOLED displej.

OD DANAS U PRODAJI: Srbija Danas vam ekskluzivno predstavlja moćni Ajfon X koji je stigao u Srbiju

Top 5 Features of Galaxy S9 – Hidden Samsung Galaxy S9 Features https://t.co/n50UpXCMIk pic.twitter.com/JvPujduXEh

— Samsung Galaxy S9 (@S9Samsung) November 14, 2017

Pomeranje će biti značajno u pogledu procesora i pomeranje u pogledu očuvanja trajanja baterije. Otuda se veruje da će ga pokretati Qualcomov Snapdragon 845. To će biti ukombinovano sa 6GB RAM, što je takože značajno pojačanje u odnosu na 4GB koliko je bilo kod prethodnih modela.

Iako nema potvrde, očkeuje se da će telofon imati ugraženu memoriju od 64GB uz opciju proširenja sa microSD a ostaje i 3.5mm džek za slušalice.

Samsung Galaxy S9 Full Phone Specifications and Features https://t.co/xN8XJcAHl8 pic.twitter.com/7eJO3B8UKq

— Samsung Galaxy S9 (@S9Samsung) September 26, 2017

Promena stiže i na kameru. Sada će dualna zadnja kamera biti vertikalno postavljena kako bi se pomerio i senzor zaotisak prsta.

Samsung je uz Galaxy S8 predstavio i DeX, sistem koji njihov telefoni bukvalno pretvara u desktop računar pa će i on dobiti određenja poboljšanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.