Izvor: Tech-Lifestyle.com, 20.Dec.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podari krila svom telefonu – PhoneDrone Ethos

Od svog nastanka, pametni telefoni su bili osuđeni na samo dve dimenzije – kretali su se po Zemlji na nivou tla. Došlo je vreme da oslobodite svoj telefon i da mu omogućite pristup trećoj dimenziji uz pomoć uređaja koji se zove PhoneDrone Ethos.
PhoneDrone Ethos je izuzetan uređaj koji vašem pametnom telefonu daje krila, omogućavajući vam da koristite svoj iPhone ili Android telefon kao autonomnu kameru za snimanje iz vazduha.
Zašto je ovo revolucionarno? Iskorišćen je senzor, procesor i mogućnost bežičnog povezivanja vašeg pametnog telefona. Zauzvrat se dobija moćna letelica povezana sa cloud-om po višestruko nižoj ceni u odnosu na klasičan dron.
Verovatno ima mnogih koji neće biti voljni da pošalju svoj skupoceni pametni telefon u vazduh. Stoga je proizvođač razvio nekoliko bezbednosnih funkcija za zaštitu vašeg telefona ako se desi nešto nepredviđeno.

Redundantni sistem elektronike: Baš kao i u avio-industriji, ugradili smo redundantni sistem i u hardver i u softver. Pomoćni sistem preuzima stvari u svoje ruke ako primarni sistem zakaže – i dovešće vaš pametni telefon do vas na bezbedan način.
Zaštitni univerzalni držač: Telefon je okružen zaštitnim kućištem od neoprena koje obezbeđuje izolaciju od vibracija i zaštitu od udara. U njega čak mogu da stanu i vodootporne futrole ukoliko želite da telefon pošaljete iznad vode. Cena $325.
Karakteristike:
– Jednostavan za korišćenje – Nije potrebno iskustvo sa upravljanjem dronovima.
– Priuštiv – Vaš pametni telefon već ima moćan procesor i nekoliko senzora. Zašto biste ponovo plaćali za njih kupovanjem drona?
– Poznat – Naša prateća aplikacija je jednostavna i intuitivna.
– Lako se pakuje – Ponesite PhoneDrone Ethos sa sobom na sledeću avanturu. Biće spreman za tren oka.
– Kompatibilan sa svim vašim uređajima – iOS, Android, pa čak i Apple Watch!
– Upravljanje i video striming – Jednostavno prenošenje na drugi uređaj radi upravljanja i video striminga.
– Ugrađeni punjač – Punite ga sa bilo kog USB izvora – ili zamenite baterije za duže vreme leta.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.