Ovo je novi iPhone: Procurelo sve! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Apr.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi iPhone: Procurelo sve! (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda najnoviji model kompanije Apple koji će biti dostupan od septembra ove godine.

Nakon meseci glasina i nagoveštaja, konačno je objavljena “finalna” verzija dizajna novog telefona kompanije Apple za 2019. godinu – iPhone XI Max.

Najskuplji iPhone modeli su do sada imali dve zadnje kamere, ali Apple od ove godine konačno usvaja verziju smartfona koji ima TRI!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Očekuje se da će iPhone XI Max da ima novu širokougaonu zadnju kameru koja će imati rezoluciju veću od 12 megapiksela, dok će druge dve biti “standardne” uz veće mogućnosti zumiranja.

Face ID će imati poboljšanu tačnost i efikasnost, a najverovatnije će biti apgrejdovana i selfi kamera koja će umesto 7 megapiksela, ovoga puta biti 12 megapisela rezolucije.

iPhone vas neće izdati, Android hoće (VIDEO)

iPhone XI Max se očekuje na tržištu od septembra ove godine.

Ovo su neki od modela koji će biti dostupni kupcima:



Izvor: YouTube/CashKaro

A, ovako izgleda dizajn kamera:



Izvor: YouTube/CashKaro
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PROCURILO: Ovako će izgledati AJFON XI! Tri zadnje kamere, veće mogućnosti zumiranja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 09:38

Na tržište stiže u septembru!..Nakon meseci glasina i nagoveštaja, konačno je objavljena “finalna” verzija dizajna novog telefona kompanije Epl za 2019. godinu – Ajfon XI i Ajfon XI Max...Najskuplji Ajfon modeli su do sada imali dve zadnje kamere, ali Epl od ove godine konačno usvaja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.