PROCURILO: Ovako će izgledati AJFON XI! Tri zadnje kamere, veće mogućnosti zumiranja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO: Ovako će izgledati AJFON XI! Tri zadnje kamere, veće mogućnosti zumiranja (VIDEO)

Na tržište stiže u septembru!

Nakon meseci glasina i nagoveštaja, konačno je objavljena “finalna” verzija dizajna novog telefona kompanije Epl za 2019. godinu – Ajfon XI i Ajfon XI Max.

Najskuplji Ajfon modeli su do sada imali dve zadnje kamere, ali Epl od ove godine konačno usvaja verziju smartfona koji ima TRI!

Očekuje se da će Ajfon XI imati novu širokougaonu zadnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kameru koja će imati rezoluciju veću od 12 megapiksela, dok će druge dve biti “standardne” uz veće mogućnosti zumiranja.

Face ID će imati poboljšanu tačnost i efikasnost, a najverovatnije će biti apgrejdovana i selfi kamera koja će umesto 7 megapiksela, ovoga puta biti 12 megapisela rezolucije.

Ajfon XI i Ajfon XI Max se očekuje na tržištu od septembra ove godine.

Ovo su neki od modela koji će biti dostupni kupcima:

A, ovako izgleda dizajn kamera:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.