Obračun kamerama: iPhone 5 i Lumia 920

Izvor: Mondo, 03.Dec.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun kamerama: iPhone 5 i Lumia 920

Oba smartfona pucaju visoko kada su foto i video mogućnosti u pitanju, a polako se otkrivaju novi detalji u priči o tome koji je bolji.

Posle direktnog “okršaja“ u kojem su sukobljeni displeji modela iPhone 5 i Lumia 920, na red je došao novi – video stabilizacija tokom snimanja u Full HD rezoluciji. To je trenutno maksimalna moguća rezolucija video snimanja dostupna u 1.920 x 1.088 piksela, a oba smartfona podržavaju do 30 sličica u sekundi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nokia je odmah nakon prezentacije svog vodećeg smartfona imala problem sa lažnim reklamama za mogućnosti kamere Lumije 920, ali je cela stvar brzo zaboravljena, jer inovativna funkcija “plutajućeg“ sočiva zaista radi odlično u sprezi sa PureView tehnologijom.

Jasno je da je ovu rundu dobila Lumija 920, ali ovo je samo jedan deo mogućnosti po kojoj su dva telefona upoređena. Ostale mogućnosti pogledajte u tabeli OVDE.

(MONDO)


Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.