OVO STE SVI ČEKALI - IPHONE 12 stiže u NOVEMBRU! A ovoliko modela se očekuje da će se pojaviti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 22:05

OVO STE SVI ČEKALI - IPHONE 12 stiže u NOVEMBRU! A ovoliko modela se očekuje da će se pojaviti!

Dobre vesti!

Epidemija koronavirusa poremetila je mnoge stvari tako i Apple-ove planove što se tiče predstavljanja nove generacije iPhone pametnih telefona. Prema investicionoj banci Cowen, predstavljanje iPhone 12 serije uređaja biće odloženo za oko dva meseca, a predstavljanje je sada zakazano za kraj meseca novembra.

 Prethodne glasine da bi predstavljanje iPhone koje se obično događa u septembru trebalo da bude odloženo za oko jedan mesec. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacije kako će se iPhone 12 serija na tržištu naći u novembru spominje se i 35 miliona proizvedenih iPhone-a tokom drugog kvartala ove godine, što je 13% manje u odnosu isto razdoblje prošle godine.

Očekuju se četiri iPhone 12 modela, svi će imati OLED ekrane, A14 čip, podršku za 5G mreže i manji notch u odnosu na prethodnu generaciju.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.