OVAKO JE DIGNUT U VAZDUH AUTOMOBIL TIJANE AJFON: Otkriveni detalji incidenta na Zvezdari - oglasio se MUP

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:56

OVAKO JE DIGNUT U VAZDUH AUTOMOBIL TIJANE AJFON: Otkriveni detalji incidenta na Zvezdari - oglasio se MUP

Ovo je za svaku osudu!

Jutros oko 4 sata se desio incident na Zvezdari. Kako prenose domaći mediji, starleti Tijani Maksimović, poznatijoj pod nadimkom Tijana Ajfon, zapaljen je automobil.

Sve se desilo ispred stambene zgrade u kojoj živi. Nepoznata osoba je zapalila Tijanin automobil, a još uvek nije poznato zašto je to neko učinio.

Kako iz MUP-a potvrđuju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rano jutros oko 4.30 u Gusinjskoj ulici na parkingu izbio je požar na automobilu audi A5, navodno je NN osoba ubacila u automobil flašu sa zapaljivom tečnošću, prenosi "Telegraf".

Podsećamo, komšije je probudio Tijanin vrisak i odmah su istrčali ispred zgrade kako bi pokušali da ugase požar. Na lice mesta brzo su izašli vatrogasci i policija.

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - pričao je očevidac.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.