Luksuzna vila sa bazenom, skupi automobili: Ovde su žestoki momci orgijali sa Tijanom Ajfon i njenim starletama! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 20:41

Luksuzna vila sa bazenom, skupi automobili: Ovde su žestoki momci orgijali sa Tijanom Ajfon i njenim starletama! (VIDEO)

Objavljen je video snimak vikendice u kojoj je u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini uhapšena starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba Objavljen je video snimak vikendice u kojoj je u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini uhapšena starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije. Na snimku se vidi da luksuzna vikendica ima i veliki bazen, a u dvorištu su parkirani brojni luksuzni automobili.Video je nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nakon hapšenja ljudi na "privatnoj žurki" na kojoj su se odvijale masovne orgije.Prema nezvaničnim informacijama organizator ovog skupa bila je upravo poznata starleta Tijana Ajfon koja je ilegalno ušla u BiH.Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.