INTERVJU Tijana Ajfon za SVET otkriva sve tajne učesnika Parova: Ko tajno ima seks, ko se bije, ko vara ženu i ko se ne kupa!

Izvor: Svet, 02.Mar.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERVJU Tijana Ajfon za SVET otkriva sve tajne učesnika Parova: Ko tajno ima seks, ko se bije, ko vara ženu i ko se ne kupa!

Tijana Maksimović diskvalifikovana je iz Parova, ali umesto da se nervira, ona planira da uskoro uradi neku estetsku intervenciju.
“Trudiću se da zaboravim sve šta se dešavalo u rijalitiju, da se posvetim sebi i svom fizičkom izgledu. Trudila sam se da svakog dana izgledam lepo i doterano i nadam se da sam predstavila sebe u najboljem svetlu jer ipak starleta treba da bude graciozna i pravi ukras u društvu. Već sam zvala privatnu kliniku u kojoj sam radila silikone, nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ću korigovati“, kaže Tijana Ajfon u intervjuu za Svet.
Ja pouzdano znam da ćeš silikonom povećati guzu…
“Razmišljam da li prvo grudi ili guzu da radim, ali svakako nešto želim”.
Hoćeš veće grudi?
“Rekli su mi da sam starleta sa najmanjim grudima u Srbiji. E pa, došao je red da ih povećam kako me ne bi drmao kompleks”.
Pila si alkohol u Parovima, ali nisi pravila neke velike gluposti. Kako to?
“Da, pila sam dosta alkohola svaku noć, ubijala sam se. Ma mora čovek da nađe neki izduvni ventil. Meni je tamo bilo mnogo dosadno i nisam imala šta da radim, pa sam uživala u vinu”.

   
Šta će biti sa tobom i Draganom? Znamo da se desio seks između vas.
“Dobro, ne mogu da kažem da se ništa nije desilo između mene i Dragana. Ove sezone nije bilo mnogo seksa, ha-ha-ha. Mirjana i Nikola imali su seks u sobi, i to nije zabeleženo kamerama. Sa Draganom neće biti ništa, čula sam da se vratio devojci i ne čujem se sa njim”.
Ti si se baš zaljubila?
“To je završena priča, ali bila sam se iskreno zaljubila u njega. Već sada napolju je druga priča. Čudan je on lik, videću, nikad se ne zna, možda se nešto i desi između nas”.
Ko je po tvom mišljenju najaljkaviji u vili Parova?
“Vesna Rivas definitivno je najaljkavija i najviše smrdi. Ona se kupa samo kada dođe frizer da nas fenira, a to je retko. Smrdi konstantno, ja ne znam kako je nije sramota. Ja sam bila dobra sa njom, pa nisam htela da je prozivam, ali o higijeni ne vodi računa. Valjda od debljine smrdi. Ne kupa se ni Mili. Smrde kao tvorovi. Kada sam izlazila, rekla sam da vode Vesnu Rivas kod ginekologa jer u toaletu posle nje smrdi kao da je nešto crklo”.

A ko je bio najdvoličnija osoba?
“Mirjana je dvolična osoba, ona se kupa ali opet je štrokava, deluje prljavo i jeftino. Ja se nisam nešto preterano svađala, više sam uživala u ovoj sezoni”.
 
Ti i Dalila čuvale ste leđa jedna drugoj, otkud to?
“Dalila je divna. Kad mi je Mili pričao da sam kurva, ona je skočila da ga bije. Dok sam ja prišla, ona mu je već nalupala šamare. Bila je prava prijateljica. Ona se kupa redovno i njena koža miriše na bebu. Svaku noć pere kosu. Milina mi je bilo da je zagrlim i sedim pored nje. Mislim da je ovo njena sezona i dajem joj punu podršku”.

Da li Dalila zaslužuje pobedu?
“Iskreno da, ja navijam za nju, ali tu je mrtva trka između nje i Slađe. Aleksandra Subotić odlično se drži i ona bi mogla da bude među prve tri. Volim i Jelenu Krunić… Ma mrtva trka je između njih”.
Rijaliti se ipak vrti oko Aleksandre Subotić.
U početku se nas dve nismo slagale i malo me je iritiralo to – ona pa ona. Posle sam se navikla i čak mi je bila simpatična. Nije ona loša, žao mi je što je prerano morala da odraste i postane žena. Plašim se da će je pojesti želja za popularnošću. Znaš kada neko na silu želi sve sada i odmah, a onda ga pojede popularnost i bude dosadna i ispričana priča. Ja sam se povlačila u nekim situacijama jer nisam htela da se istrošim kao oni”.
Vas dve ste imale žestoku tuču na početku…
“Da, bila je to velika tuča. Ali sada smo okej”.

Kada se Slađa vratila u rijaliti, da li si se plašila da te ne prebije jer je isuviše agresivna?
“Slađa se odlično drži i mislim da se popravila što se tiče agresije. Smirila se i sada ju je teže isprovocirati. Nas dve se nismo držile, mnogo me je nervirala, ali nismo se kačile”.
Zašto te je nervirala?
“Zato što je imala uz sebe prikolicu Mikija Mećavu. On ne bi mogao da se istakne da mu nije Slađe. On nema temu za stolom, glup je. Slađa mu je izvlačila rečenice iz usta, ne zna ni da se snađe kada se pokrene priča o njegovoj vanbračnoj ćerki”.

Ima li šanse da se desi nešto između Slađe i njega?
“Nema šanse, Slađa se sa njim igra kada joj je dosadno. Ma on je odlepio za njom, zaljubljen je do ušiju. Mislim da napolju nema ženu… Ima, ali su u lošim odnosima”.
Da li je Mili glavni provokator?
“On me nervira, stalno smo ga tukli, prebila sam ga na žurki i bila kažnjena. Ma stalno su me kažnjavali. I onda se neko čudi što ja hoću kući. Pa hoću jer mi sve pare odoše na kazne. Ana Marija je glumica, Ksenija je isto folirant, a u stvari je mala domino damica”.
Jelena Krunić je baš labilna, može li sebi da naudi?
“Ona je dobra, slučajno je sebe povredila. Bacala je sve oko sebe i uspela da se iseče. Pričala je da je kao mala htela sebi da oduzme život, ali sada nema potrebe za tim, ima dečka koji je voli i ja im želim sve najbolje. Nadam se da će se ostvariti i kao majka”.

Zašto je Maca Diskrecija rekla da se ti i ona bavite prostitucijom?
“Ja sam za nju izjavila da je bezlična osoba, što i mislim, a ona je odmah, da bi dobila reklamu, pričala da sam prostitutka. Ma Maca mi je nebitna. Uvredila me je i ne znam čime je izazvana da priča takve gluposti. Gleda da se nakači bilo kome da bi izašla u novinama”.

Da li si se čula sa majkom? Jel ti je zamerila nešto?
“Bila sam kod nje, videla sam i nju i baku, sve je super. Njih dve me stvarno podržavaju. Sa tatom se nisam čula, neću ga ni zvati. Ako ima nešto da mi kaže, neka me okrene, ali ja neću prva”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

INTERVJU Tijana Ajfon za SVET otkriva sve tajne ucesnika Parova Ko tajno ima seks ko se bije ko vara zenu i ko se ne kupa

Izvor: medio.rs, 02.Mar.2017

Tijana Maksimović diskvalifikovana je iz Parova, ali umesto da se nervira, ona planira da uskoro uradi neku estetsku intervenciju...“Trudiću se da zaboravim sve šta se dešavalo u rijalitiju, da se posvetim sebi i svom fizičkom izgledu. Trudila sam se da svakog dana izgledam lepo i doterano i nadam...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.