Haos u Parovima 2015: Tijana Ajfon tvrdi da je trudna sa Gasttozzom! Ružici preti diskvalifikacija? VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parovima 2015: Tijana Ajfon tvrdi da je trudna sa Gasttozzom! Ružici preti diskvalifikacija? VIDEO

Noćas je u rijalitiju Parovi 2015 bilo veoma burno i napeto, a zbog svog ponašanja koje sve češće izmiče kontroli, Ružica Veljković mogla bi još večeras da bude diskvalifikovana zbog izošenja pojedinih detalja i imena političara, koje je umešala u seks afere.

Naime, tokom noći došlo je do svađe između Nataše Šavije i Ružice Veljković, te je tokom žučne rasprave, bivša modelsica iznela ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << političara s kojim je navodno glumica bila u vezi. Kako je stvar izmakla kontroli, produkcija rijalitija Parova u više navrata opomenula je Ružicu da prestane da govori ime političara, jer će u suprotnom biti najstrožije kažnjena, a to podrazumeva automatsku diskvalifikaciju.

U ovu raspravu umešao se Aleksandar, koji je molio devojke da pričaju o takvim stvarima i da nikako ne bi trebale da mešaju politiku u ovu vrstu šoua. S druge strane, Tijana se požalila ukućanima da joj kasni menstruacija, te da sumnja da je ostala u drugom stanju sa Gasttozzom, koji je ostavio i započeo sa Šavijom. Da li je ovo još samo jedna od osveta ljubomorne devojke, saznaćemo uskoro. Pogledajte kako je izgledala svađa između bivših ljubavnika:
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Parovi 2015: Gasttozz u izolaciji zbog vulgarnih reči - detaljno opisao seksualni odnos sa Tijanom VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015

Nakon što je Tijana Ajfon danas u Parovima 2015, izjavila da sumnja da je u drugom stanju sa Gasttozzom, Jutjub zvezda odlučio je da večeras tokom nominacija detaljno opiše njihov seksualni odnos...Večeras se u rijalitiju Parovi održava još jedno izbacivanje i dok ukućani s nestrpljenjem iščekuju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.