Evo kako možete sakriti fotke na svom iPhone-u

Izvor: Mondo, 15.Maj.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako možete sakriti fotke na svom iPhone-u

Želite da sakrijete fotografije od pogleda drugih ali ne biste da instalirate dodatne aplikacije? Evo jednostavnog rešenja!

Milioni korisnika koristi iPhone telefone. iOS je jedna od platformi koja nudi veliki broj opcija.

Svako od nas ima poneku fotografiju koju ne želi da podeli sa drugima, ali, sa druge strane, u određenim situacijama delimo telefon sa prijateljima, članovima porodice i drugim ljudima.

Ekipa TechViral sajta sastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je jednostavno uputstvo koje će vam pomoći da sakrijete fotografije koje ne želite da drugi vide. Nije potrebno instalirati nikakve dodatne aplikacije.

-Otvorite galeriju sa fotografijama i kliknite na fotku koju želite da sakrijete

-Kliknite na Edit a zatim na Crop tastere koji se nalaze u dnu ekrana

-Smanjite Crop linije tako da je u kvadratu prikazan vrlo mali deo fotografije

-Kliknite na Save

Stara fotografija biće zamenjena novom.

Kada želite da vidite originalnu fotografiju, kliknite na fotografiju, zatim na Edit pa na Revert to original. Fotografija će biti zamenjena originalnom fotografijom.

Pratite nas i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.