Broj korisnika WhatsApp aplikacije raste

Izvor: JavneVesti.com, 30.Dec.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj korisnika WhatsApp aplikacije raste

WhatsApp je više platformska mobilna aplikacija za slanje poruka koja Vam dopušta da razmjenjujete poruke bez plaćanja SMS-a. WhatsApp je dostupan za iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone i Nokia telefone i da, svi ti telefoni mogu slati poruke jedni drugima! 

Kako doznajemo, preko 350 milijuna korisnika koristi WhatsApp, ali cilj je postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << na 400 milijuna korisnika mjesečno. Pred čelnim ljudima je naporna 2014 godina u kojoj žele pridobiti još novih korisnika, no biti će zanimljivo vidjeti kako će to napraviti pošto neće još dugo ova aplikacija biti besplatna.
U zadnja dva mjeseca dobili su 50 milijuna novih korisnika, a u posljednja četiri mjeseca čak 100 milijuna. Možda ove brojke nisu velike ako ih usporedimo sa Twitterom ili Facebookom, ali morate znati kako ova tvrtska ima manje od 100 zaposlenih ljudi.
Iz razloga što WhatsApp koristi isti internet podatkovni plan koji koristite za email i surfanje internetom, nemate dodatnih troškova za slanje poruka i kontaktiranje Vaših prijatelja.

Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.