Zvezde Granda od početka takmičenja do danas: Koja pevačica se najviše promenila?

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda od početka takmičenja do danas: Koja pevačica se najviše promenila?

Otkako su se pojavile na najpoznatijem takmičenju pevačkih talenata “Zvezde Granda“, neke pevačice promenile su svoj lični opis. Za neke transformacije zaslužni su bili hirurzi,za neke profesionalna šminka, dok su neke došle, spontano, onako s godinama.

Tanja Savić

Rođena je 1985.godine u Radincima, a popularnost stiče u prvoj sezoni takmičenja kada je osvojila treće mesto. Trenutno sa suprugom i dvojicom sinova živi u Australiji i još uvek se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << aktivno bavi pevanjem.

Milica Todorović

Rođena je 1990.godine u Kruševcu i sa samo 14 godina pobeđuje u drugom serijalu takmičenja . Trenutno je u srećnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem.

Rada Manojlović

Rođena je 1985. godine u Požarevcu, a u trećoj sezoni Zvezda Granda zauzela je drugo mesto, odmah posle Dušana Svilara. Pet godina je bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a danas uživa u ljubavi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem.

Katarina Živković

Rođena je 1989.godine u Leskovcu. Našla se među deset najboljih takmičera treće sezone. Nedavno se vratila sa uspešne australijske turneje gde je napunila baterije za nove radne poduhvate. Trenutno nema dečka, ali taj status ne mora još dugo da traje.

Aleksandra Prijović

Rođena je 1996.godine u Belom Manastiru i učestvovala je u sedmoj sezoni takmičenja. U vezi je sa kolegom Ljubomirom Perućicom.

Slavica Ćukteraš

Rođena je 1985.godine u Šapcu i pored Tanje Savić najuspešniji je ženski izvođač iz prve postavke ovog poznatog takmičenja.

Jelena Kostov

Rođena je 1983. godine u Dimitrovgradu. Došla je do finala četvrte sezone Zvezda Granda. Završila je muzičku akademiju u Nišu pa tako slovi za jednu od najobrazovanijih pevačica na estradi. Trenutno je verena sa izvesnim Miljanom koji nije iz estradnih krugova.

Jovana Pajić

Rođena je 1989. godine u Beogradu. Jedna je od učesnica drugog serijala Zvezde Granda na kojem je osvojila peto mesto. U braku je sa Aleksandrom Cvetkovićem, pozantijim kao Sale Tropiko s kojim ima ćerkicu Helenu.

Aleksandra Stojković Džidža

Rođena je 1986. godine u Beogradu i ćerka je čuvenog kompozitora i harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca. Učestvovala je u pretposlednjoj sezoni ovog takmičenja.

Koju pevačicu biste danas jedva prepoznali?

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zvezde Granda od početka takmičenja do danas: Koja pevačica se najviše promenila?

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Otkako su se pojavile na najpoznatijem takmičenju pevačkih talenata “Zvezde Granda“, neke pevačice promenile su svoj lični opis. Za neke transformacije zaslužni su bili hirurzi,za neke profesionalna šminka, dok su neke došle, spontano, onako s godinama.. Tanja Savić. . Rođena je 1985.godine...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.