Zvezde Granda: U baražu vraćenao šest kandidata, poznati svi finalisti! FOTO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: U baražu vraćenao šest kandidata, poznati svi finalisti! FOTO

U baražu emisije Zvezde Granda vraćeno je šest kandidata, tri muškarca i tri devojke, koji su dobili mogućnost da se ravnopravno sa ostalim kandidatima bore za pobedu, a večerašnjom emisijom poznati su i svi finalisti ovog takmičenja.

Večeras je u emisiji "Zvezde Granda" održan i poslednji baraž u kome je šestoro takmičara dobilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << priliku da se vrati u samo finale i time kao i ostali kandidati bore za titulu pobednika.  Četrnaest kandidata koji u proteklim emisijama nisu uspeli direktno da se plasiraju u dalji tok takmičenja, dobila je priliku da se večeras predstavi publici koja je svojim SMS glasovima vratila njih šestoro, tri muškarca i tri devojke, to su: Sead Hodžić, Milana Stevanov, Filip Božinovski, Naida Bešlagić, Uglješa Radonjić i Biljana Sulimanović,  njih šestoro su dobili mogućnost da se sa svojim povratkom ravnopravno bore sa ostalim kandidatima u takmičenju za pobednika Zvezde Granda.

Svako od njih pevao je po jednu pesmu, a gledaoci su tokom cele emisije mogli da glasaju za svoje favorite. Sabiranjem glasova odlučeno je da se vrate direktno u finale, gde će se zajedno sa ostalim kandidatima boriti za titulu pobednika i vredne nagrade koje dobijaju nakon završetka takmičenja. Kandidati koji večeras nisu obezbedili plasman u finale, plasirali su se direktno u drugi krug takmičenja naredne sezone Zvezde Granda, koja će krenuti sa emitovanjem na jesen.

Dvadeset finalista ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda su: Petar Nisić, Marina Stanikić, Milan Rakić, Gorana Babić, Alen Hasanović, Marina Stefanović, Harun Mehmedagić, Belma Karsić, Biljana Marković, Haris Berković, Marian Trivi, Maryana Katić, Semir Jahić, Tamara Dragić, Sead Hodžić, Milana Stevanov, Filip Božinovski, Naida Bešlagić, Uglješa Radonjić i Biljana Sulimanović.

Od sledeće subote sa emitovanjem počinju finalne emisije, a dva kandidata ispašće iz daljeg takmičenja

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.