Zvezde Granda: Maryana Katić i Tamara Milutiović pretrpele ozbiljne krititke od žirija!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Maryana Katić i Tamara Milutiović pretrpele ozbiljne krititke od žirija!

U večerašnjoj emisiji, Maryana Katić i Tamara Milutinović zadale su ozbiljne probleme šestočlanom žiriju takmičenja Zvezde Granda.

Takmičari su i ove subote u emisiji Zvezde Granda izvodili fenomenalne kompozicije što je žiri ozbiljno stavljalo na muke, pa je u nekoliko navrata morala da reaguje produkcija, Maryana Katić i Tamara Milutinović uspele su da svojim nastupima razočaraju šestočlani žiri, te su pretrpele i ozbiljne kritike.

"Bile ste grozne", rekao je Bosanac, dok je Zorica izjavila da ne bi glasala ni za jednu, jer su večeras bile katastrofa.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Biljana Sulimanović i Tamara Dragić žiri stavile na teške muke!

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2015, 00:08

Biljana Sulimanović i Tamara Dragić u večerašnjoj emisiji ZVEZDE GRANDA fascinirali su šestočlani žiri koji nije znao za koju takmičarku da se odluči i time joj omogući direktan prolaz u naredni krug...Takmičari su i ove subote u emisiji Zvezde Granda izvodili pop i folk kompozicije što je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.