Žiri Zvezda Granda PONIZIO takmičarku - Ceca joj podigla suknju: Nikad neću dati glas devojci u TANGAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 15:56

Žiri "Zvezda Granda" PONIZIO takmičarku - Ceca joj podigla suknju: "Nikad neću dati glas devojci u TANGAMA"

Pevačica jasno iznela svoj stav i pokušala da se odbrani.

Žiri često svojim komentarima napravi haos u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Neretko ne mogu da nađu zajednički jezik, pa dođe do sukoba među njima.

Tako je bilo i sada kada su komentarisali stajling takmičarke Milice Kostadinović. Ana Bekuta je ponizila Milicu i poručila joj da nije trebalo da obuče tanga bodi za scenu, a drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << članovi žirija su stali u njenu odbranu. U jednom momentu je Ceca Ražnatović zavirila Milici ispod suknje, kako bi proverila situaciju.

- Ja da sam videla da si ti obukla tanga gaće, ne bih ti dala glas. Nisam za to da se naše kandidatkinje pojavljuju tako, uopšte nije važno koji je vek. Nijedna cura ubuduće neće dobiti moj glas ako se pojavi u tangama. Milice praštaj al’ takav je moj stav - rekla je Ana, dok se Milica pravdala da nije u tangama.

- Gde si videla tanga gaće? Ima preko zadnjice sako. Devojka ima bodi - branila je Ceca.

- Nisam u tanga gaćama - pravdala se Milica.

- Kako nisi? Okreni se - odgovorila joj je pevačica, što je takmičarka i učinila.

- Obukla sam se ovako jer smatram da nema svako priliku da stane na ovu scenu i "Zvezde Granda" treba maksimalno ispoštovati - istakla je Milica, nakon čega je Popović zahtevao da Ceca proveri da li takmičarka stvarno nosi tange.

- Ima suknju preko, nećemo svakoj devojci da zavirujemo da vidimo šta nosi ispod - branila je Viki.

- Kako si zgodna, kako si mlada! Bodi devojka ima. Dete je zgodno, mlado i jedro - zaključila je Ceca, a Bekuta je nastavila da komentariše.

- Tanga bodi! Nije ovo za scenu, doviđenja - rekla je Bekuta.

Srbija Danas/Zvezde Granda/I.S.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.