Zadao im je puno problema: Ovo je tajanstveni član žirija Zvezde Granda!

Izvor: Svet plus, 19.Mar.2017, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadao im je puno problema: Ovo je tajanstveni član žirija Zvezde Granda!

Tajanstveni član žirija Zvezde Granda i ovog puta je bio pun pogodak i svojim komentarima izazvao je opšti haos.

Svake nedelje u Zvezdama Granda imamo prilike da vidimo i specijalnog člana žirija, čije je indetitet sakriven od ostalih sudija. Od samog početka prodefilovalo je dosta estradnih ličnosti, ali je večerašnji tajanstveni izazvao pravi haos. Upečatljive su bile svađe sa Acom Lukasom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Jelenom Karleušom i Viki Miljković.

A tajanstveni član žirija bila je folk pevačica Nada Topčagić. To je sasvim slučajno otkrila sama Nada u toku emisije, a tek onda je nastala prava ludnica u studiju. Folk zvezda je u jednom trenutku zapevala pesmu Ace Lukasa i kada je završavala uzviknula je ono po čemu je prepoznatljiva: - ''Idemo svi rukice gore!'' U tom momentu svi članovi žirija su počeli da aplaudiraju i uzvikuju Topčagićkino ime.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.