ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Dinela, Stefan, Dušan, Emin i Daniela

Izvor: Kurir, 14.Dec.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Dinela, Stefan, Dušan, Emin i Daniela

Takmičari su se borili kako bi oduševili žiri i naterali ih da pritisnu tastere

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Kandidati koji su prošli: Dinela Mušanović, Stefan Kalajdžić, Dušan Štaka, Emin Suljić i Daniela Petrik.

Podsetimo, mlade pevačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.36 Sedamnaesti kandidat je Stefan Kalajdžić iz Brčkog. Ide u gimnaziju, završio je solo-pevanje. On je prošao dalje.

23.21 Šesnaesti kandidat je Milan Davidović iz Bačke Palanke a peva pesmu Nikole Rokvića "Med i slatko grožđe". Taster su prve pritisnule Snežana i Zorica, a zatim i ostali članovi žirija.

23.17 Petnaesti takmičar je Emin Suljić, a peva Adilovu pesmu "Laku noć". Bosanac je već u prvoj strofi prokomentarisao da je kandidat "dobar". Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidat je prošao.

23.12 Četrnaesti kandidat je Ivona Zlatić iz Pančeva. Ima 16 godina, a peva pesmu Tanje Savić "Sestra po suzama". Kandidatkinja je prošla dalje jer su svi članovi žirija pritisnuli taster.

23.08 Trinaesti po redu je Saša Đurić, a peva pesmu Harisa Džinovića "Rano je za tugu". Nijedan član žirija nije pritisnuo taster i kandidat nije prošao.

23.03 Sledeći, dvanaetsti takmičar po redu je Ilija Bogdanović, a peva pesmu Petra Mitića "Gas do daske". Kandidata poznaju po prethodnim audicijama. Oni su pustili kandidata.

22.44 Jedanaesti takmičar je Adis Mulić iz Rožaja, a peva pesmu "Danka" Tome Zdravkovića. Samo dva člana žirija su glasala, i produkcija je rekla "ne". "Na momente mi je bilo mnogo lepo, a na drugim delovima ga baš zakolješ", rekao je Aca Lukas.

22.37 Deseta takmičarka je Dinela Mušanović iz Tuzle, a peva Cecinu pesmu "Pustite me da ga vidim". Produkcija je odlučila da kandidatkinja ide dalje.

22.33 Deveti kandidat po redu je Petar Gopić, a peva pesmu Peđe Medenice "Imam ljubav". Petar nije zadovoljio kriterijume žirija i nije prošao dalje.

22.25 Osma kandidatkinja dolazi iz Subotice, a zove Tina Tunović Devojka je dobila 3 od 5 "da". Saša Popović je rekao da oni vide kandidatkinju i da je veoma lepa i zgodna. Brena je rekla "ne" i to je konačna odluka.

Kandidatkinja se raspkala i trvrdila da nije imala tremu.

22.16 Sedmi kandidat po redu je Aleksandra Lazarević koja dolazi iz SMedereva. Peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj". Snežana Đurišić prokomentarisala je "Valjda će u baražu da otpeva bolje malo... Ali ima štofa". Šaban je rekao da nije kao Snežana. "Žena peva odlično, ne može kao Snežana, ali je predivno otpevala. Ovo samo gluv ne čuje", rekao je Šaban, a Zorica se uvredila jer ona jedino nije pritisnula taster. "Šta, ja sam gluva?"

Lukas je rekao da nema pojma što je pritisnuo taster. "Prva strofa i refren su bili očajni. A ostalo je bilook", smatra Lukas.

Nažalost, Saša Popović smatra da Aleksandra ne može da bude Zvezda granda i nisu je pustili.

21.57 Šesti kandidat je Goran Selaković iz Novog Sada koji peva pesmu Ace Pejovića "Makar zadnji put". Bosanac je rekao da mu se dopada kako peva Goran. Svi su pritisnuli taster osim Šabana. "Meni se nisu svidele fraze. Interpretacija nije bila baš zadovoljavajuća", rekao je Šaban i dodao da je očekivao triler. Produkcija je rekla "da".

21.52 Peti po redu takmičar je Dušan Štaka, on dolazi iz Sarajeva, a peva pesmu Lea Martina "Volim te". Čim je počeo da peva, Snežana je prokomentarisala "E, ovo mi se već sviđa". Svi članovi žirija su pritisnuli tastere i kandidat je prošao dalje.

21.47 Četvrta kandidatkinja je Daniela Petrik, a peva pesmu Nine Badrić "Dodiri od stakla". Aca Lukas je pritisnuo taster, kao i Bosanac i Zorica Brunclik. Produkcija je rekla "da". Saša je rekao da se devojka već takmičila u Zvezdama granda.

21.44 Treći kandidat je Dimitrije Kzić, a peva pesmu Saše Matića "Nije ljubav fotografija". Žiri nije pritisnuo nijedan taster i kandidat nije prošao.

21.37 Druga kandidatkinja se zove Amela Brdar i dolazi iz Sarajeva. Peva pesmu Alegro benda "Imendan". Aca Lukas je prvi pritisnuo taster, a za njim i Zorica Brunclik i Bosanac. Samo Šaban nije pritisnuo taster, i morala je biti uključena produkcija. Brena je pritisnula taster i kandidatkinja je prošla.

21.33 Prva kandidatkinja se zove Sanja Bubanja, dolazi iz Aranđelovca, a peva pesmu Ane Bekute "Imam jedan život". Nažalost, nijedan član žirija nije pritisnuo taster i kandidatkinja nije prošla.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UŽIVO ZVEZDE GRANDA: Dušan iz Sarajeva oduševio žiri pevajući Lea Martina

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2013

Prethodne subote, dalje su prošli: Kerim Zeljković, Marija Stajić, Predrag Bošnjak, Miloš Vujanović i Gacić Marko OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.