Izvor: Blic, 16.Maj.2021, 19:12

ZBOG NJE JE SAŠA POPOVIĆ PREKRŠIO PRAVILA Zorana (16) je sinoć napravila HAOS u Zvezdama Granda, o njoj ne prestaje da se priča

Takmičarka Zorana Mićanović sve je oduševila u poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda", koja je na programu bila sinoć, a budući da ova takmičarka ima samo 16 godina njene vokalne sposobnosti sve su ostavile bez teksta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KOCKASTI, ŠTA TI MENI DA OBJASNIŠ?!" Marija pretila Đorđu Davidu, neviđeni haos u "Zvezdama Granda": "Mala, nemoj sa mnom tako da pričaš"

Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 09:23

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda" došlo je do nove svađe među članovima žirija, a ovog puta akteri su bili Marija Šerifović i Đorđe David.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.