Najnovije vesti
Zabava
"KOCKASTI, ŠTA TI MENI DA OBJASNIŠ?!" Marija pretila Đorđu Davidu, neviđeni haos u "Zvezdama Granda": "Mala, nemoj sa mnom tako da pričaš"

"KOCKASTI, ŠTA TI MENI DA OBJASNIŠ?!" Marija pretila Đorđu Davidu, neviđeni haos u "Zvezdama Granda": "Mala, nemoj sa mnom tako da pričaš"

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda" došlo je do nove svađe među članovima žirija, a ovog puta akteri su bili Marija Šerifović i Đorđe David.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Đorđe David, Marija Šerifović Foto: Zoran Ilić, Stevan Ranković / RAS Srbija
Đorđe David, Marija Šerifović
Marija Šerifović
Foto: screenshot tv prva / screenshot
Marija Šerifović

Povod je bila Marijina kandidatkinja Tamara Selimović, kojoj jedino Đorđe nije dao šesti glas, kako bi direktno otišla u naredni krug i tako izbegla baraž na kraju emisije.

Ovo je žestoko iznerviralo Šerifovićevu, koja je napala kolegu iz žirija, nazvavši ga "kockastim" i zapretivši mu da će da "na***e".

Đorđe David
Foto: screenshot tv prva / screenshot
Đorđe David

- Kockasti nije na***ao, kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš - odbrusio je David na početku Mariji.

- Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na***ao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne... sori, Đole - besomučno je vikala Marija.

Zvezde Granda
Foto: M. Vasović / RAS Srbija
Zvezde Granda

Ni Đorđe joj nije ostao dužan, pa joj je odmah odgovorio.

- Šta sam ja tebi? Ja sam tebi kolega. Sa mnom možeš da razgovaraš lepo kao sa kolegom. Kockasti ne može nikad da na***e, nikad. Majstore, od tebe nikad. Ti upireš prstom u mene. Meni da ću da na***em ne može da kaže niko - besneo je roker.

Pročitajte još

- Ispalo je veliko s**nje što ja nisam dao šesti glas. Vau, nemojte me za***avati, ja sam bre ovde član žirija, mala. Mala, od**bi. Znam te od kada si imala šest godina, nemoj bre da me za***avaš. Devojko, bila si u falšu, bila si uvek niska, čućeš u snimku - završio je Đorđe.

- Od**bi, bre! - odgovorila mu je Marija, a kako piše "Kurir" nakon toga je snimanje prekinuto kako ne bi došlo do još većeg okršaja između njih dvoje i da bi se strasti malo smirile.

VIDEO: Marija Šerifović na snimanju petog kruga “Zvezda Granda”