Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVEO JE JEDAN MANGUP! NASMEJALA JE ČITAVU NACIJU, PA NESTALA: Ovako danas izgleda ČUVENA Jovanka Redžepović!

Jovanka Redžepović, koja se pre nekoliko godina prijavila na audiciju za “Zvezde Granda”, osvojila je simpatije čitave nacije. Ona je svojom energijom i harizmom oduševila mnoge, a onda joj se izgubio svaki trag. Pevačica Milica Todorović jednom prilikom imitirala je Jovanku, a tada se mnogi pitali gde je ona danas i kako izgleda. Redžepovićka se The post ZAVEO JE JEDAN MANGUP! NASMEJALA JE ČITAVU NACIJU, PA NESTALA: Ovako danas izgleda ČUVENA Jovanka Redžepović! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BILA JE PRAVI HIT Nekadašnja učesnica "Zvezde Granda" je NESTALA SA SCENE, a deceniju kasnije ponovo oduševila naciju

Izvor: Blic, 15.Avg.2019, 16:53

Jovanka Redžepović bila je jedan od učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2003. godine. Ona je tada svojim specifičnim izgledom i govorom privukla simpatije čitave nacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.