Vraćao se sa svirke, zaspao za volanom: Zvezda “Granda” imao saobraćajku

Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćao se sa svirke, zaspao za volanom: Zvezda “Granda” imao saobraćajku

“Grandova” zvezda i bivši učesnik “FarmeSlobodan Đurković doživeo je saobraćajnu nesreću u noći između subote i nedelje vraćajući se sa svirke

Sloba je, kako saznajemo, bio sam u kolima i vraćajući se sa svirke od preteranog umora je zaspao. U jednom momentu je sleteo sa puta i udario u bankinu.

Iako je automobil potpuno uništen, Sloba je prošao sa lakšim povredama koje su sanirane čim je Hitna pomoć došla na lice mesta.

Pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i učesnik “Farme” je bio nedostupan za komentar, a informaciju nam je potvrdila njegova supruga Miljana.

Tačno je to što ste čuli. Sloba je imao saobraćajnu nesreću, ali je dobro. Sada spava. To je sve što mogu da vam kažem sada, ja sam sa bebom”, rekla je Miljana, prenosi alo.rs.

Sloba je samo nekoliko sati pre udesa objavio fotografiju na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učesnik “Zvezda Granda” imao saobraćajnu nezgodu: Automobil potpuno uništen?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2016

Slobodan Sloba Đurković, bivši učesnik "Zvezda Granda", imao je saobraćajnu nezgodu. Kako piše "Blic.rs", sve se desilo u noći između subote i nedelje prilikom povratka sa svirke, a navodno je od umora zaspao...Automobil je navodno potpuno uništen, a Đurković je imao lakše povrede koje su...

Nastavak na Telegraf.rs...

Sloba SE OGLASIO posle SAOBRAĆAJKE: Evo šta je poručio kolegama! DOBRO GA POSLUŠAJTE!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2016, 10:38

...Ipak on je naučio lekciju nakon svega.."Hvala dragom Bogu, dobro sam Ostalo je nebitno Hvala svima na podršci Apel za kolege muzičare: Nikako umoran u auto Ljubim vas", poručio je pevač..Sloba je bio sam u kolima i, vraćajući se sa svirke u Beloj Crkvi, od preteranog umora, zaspao je U jednom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.