Učesnik “Zvezda Granda” imao saobraćajnu nezgodu: Automobil potpuno uništen?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učesnik “Zvezda Granda” imao saobraćajnu nezgodu: Automobil potpuno uništen?

Slobodan Sloba Đurković, bivši učesnik "Zvezda Granda", imao je saobraćajnu nezgodu. Kako piše "Blic.rs", sve se desilo u noći između subote i nedelje prilikom povratka sa svirke, a navodno je od umora zaspao.

Automobil je navodno potpuno uništen, a Đurković je imao lakše povrede koje su sanirane. Pevač nije bio dostupan za komentar, a priču da je imao nezgodu potvrdila je njegova supruga Miljana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Tačno je to što ste čuli. Sloba je imao saobraćajnu nesreću, ali je dobro. Sada spava. To je sve što mogu da vam kažem sada, ja sam sa bebom - navela je ona.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

(Telegraf.rs/izvor: "Blic.rs")

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sloba Đurković nakon saobraćajne nesreće: Ja sam dobro, ostalo je nebitno!

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2016

Pevač Sloba Đurković, zvezda Granda i bivši učesnik Farme u noći između subote i nedelje imao je saobraćajnu nesreću u povratku sa nastupa...Pojedini mediji preneli su vest da je pevač Sloba Đurković, koji je javnosti postao poznat učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i rijalitiju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.