VAU, PRAVA BOMBA! ONA nosi epitet NAJLEPŠE Zvezde Granda, a evo KAKO izgleda kad se SKINE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAU, PRAVA BOMBA! ONA nosi epitet NAJLEPŠE Zvezde Granda, a evo KAKO izgleda kad se SKINE! (FOTO)

Pokazala čime raspolaže.

Ivana Cvikić je privukla veliku pažnju medija budući da je ponela titulu "jedne od najlepših učesnica" trenutno aktuelne sezone "Zvezda Granda".

Ova 20-godišnjakinja iz Laktaša i te kako uživa u pažnji koju je dobila preko noći, a ne prođe mnogo pre nego što izađe u susret svojim pratiocima na društvenim mrežama i obraduje ih novom fotografijom.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by 𝓘𝓿𝓪𝓷𝓪 𝓒𝓿𝓲𝓴𝓲ć 🎙 (@ivanacvikic99) on Oct 13, 2019 at 5:07am PDT

Jači pol, svakako, najburnije reaguje na one na kojima Ivana ima malo odeće na sebi, a evo kako lepa zvezda "Granda" izgleda u kupaćem kostimu.

A post shared by 𝓘𝓿𝓪𝓷𝓪 𝓒𝓿𝓲𝓴𝓲ć 🎙 (@ivanacvikic99) on Aug 20, 2018 at 3:38am PDT

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.