UŠETALA ZAKOPČANA DO GRLA, A ZAVRŠILA U PERJU: Sneki je i ovoga puta uspela da ODUVA estradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 22:24

UŠETALA ZAKOPČANA DO GRLA, A ZAVRŠILA U PERJU: Sneki je i ovoga puta uspela da "ODUVA" estradu

Nisu ovo očekivali od nje

Danas u toku dana je održano snimanje novogodišnjeg programa u studiju "Granda", gde se, pored mnogih zvezda, pojavila i Snežana Babić, u narodu poznatija kao Sneki.

Ona je u studio ušetala u dugoj bundi, braon boje, koja je prekrila svaki milimetar njene odevne kombinacije, međutim, kada ju je svukla, usledilo je pravo iznenađenje.

Na čuđenje mnogih, Sneki se ovoga puta odlučila da sakrije svoje duge noge, koje su oduvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bile njen zaštitni znak, te je duga crna haljina njen ovogodišnji izbor za snimanje.

Iako je reč o haljini do poda, materijal od kog je napravljena, se ipak malo providi, a, u osnovi, duboki dekolte prekriven je perjanim i šljokičavim crnim detaljima.

Nije moguće zanemariti ni minđuše kroz koje se prožima perje, te se primećuje da je Sneki obratila pažnju na svaki detalj.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.