Izvor: Blic, 21.Apr.2021, 00:46

UMRO MLADI PEVAČ MOMIR LUKOVAC (24) Zvezde "Granda" se opraštaju, uzrok smrti još nepoznat

Mladi pevač Momir Lukovac (24), učesnik takmičenja za zvezdu "Granda", preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima. Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" oglasili su se i oprostili od mladog pevača, a okolnosti pod kojima je preminuo i dalje su nepoznate javnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMRO MOMIR LUKOVAC, ZLATNI GLAS Po ovome ćemo ga pamtiti: Poslednji nastup tragično preminule mlade zvezde "Granda"

Izvor: Blic, 21.Apr.2021

Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici takmičenja "Zvezde Granda" objavili su sinoć nezvaničnu informaciju da je umro mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore, koji je već na početku karijere oduševljavao TV publiku svojim šarmom, talentom i zlatnim, nežnim glasom.

Nastavak na Blic...

Preminuo Momir Lukovac, mladi pjevač iz Banjaluke

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

Mladi učesnik takmičenja “Zvezde Granda” Momir Lukovac (24), nažalost, preminuo je, saopštilo je Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.