Izvor: Blic, 21.Apr.2021, 06:16

"U ŠOKU SAM!" Pevač Danijel Alibabić izrazio saučešće porodici Momira Lukovca (24), mlade zvezde "Granda": "BIO JE VASPITAN MOMAK, DIVAN KOLEGA!"

Crnogorski pevač Danijel Alibabić uputio je sinoć u izjavi za “Blic” izraze najdubljeg saučešća porodici Momira Lukovca (24), povodom vesti koje su njegove kolege i prijatelji objavili na društvenim mrežama da je mladi učesnik takmičenja "Zvezde Granda" tragično preminuo pod okolnostima koje još nisu poznate javnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOMIR LUKOVAC JE ZA 4 DANA TREBALO DA PROSLAVI 25. ROĐENDAN Preminulom pevaču je bilo ponuđeno i da peva na slavlju kod Saše Popovića

Izvor: Blic, 21.Apr.2021

Mladi pevač Momir Lukovac (24), učesnik takmičenja za zvezdu "Granda", preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima, a kolege, prijatelji skrhani su bolom zbog gubitka.

Nastavak na Blic...

"Moca je bio šaljivdžija, ZATO I JESAM U ŠOKU" Pevač koji je nastupao sa pokojnim Momirom Lukovcem o njihovom poslednjem susretu

Izvor: Blic, 21.Apr.2021

Nakon tragične smrti Momira Lukovca (24), nekadašnjeg učesnika "Zvezda Granda", za "Blic" se oglasio pevač Marko Šišljagić koji je u takmičenju nastupao u duelu sa pokojnim Momirom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.