Izvor: Blic, 13.Mar.2024, 12:24

TAKMIČAR UDARIO NA ŽIRI "ZVEZDA GRANDA" I PONIZIO SVE UČESNIKE Šokirao izjavom: "Ja sam ubedljivo najkompletniji kandidat"

Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Lazar Živanović privlačio je veliku pažnju u šou programu, a sada je otkrio da uveliko ima spremno sve unapred šta će obući, te da želi da se izdvoji od drugih takmičara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Takmičar UDARIO NA ŽIRI "Zvezda Granda", pa ponizio sve učesnike: "Ne dopadaju mi se, ne prepoznaju moj kvalitet"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024

Pevač je siguran u sebe...Lazar Živković je tokom takmičenja "Zvezde Granda" privlačio veliku pažnju. On je uveren da je zaslužio da stigne do finala, pa je već unapred pripremio odevne kombinacije koje će nositi na velikoj sceni...On dosta ulaže u svoj fizički izgled i odevne kombinacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.