Takmičar UDARIO NA ŽIRI Zvezda Granda, pa ponizio sve učesnike: Ne dopadaju mi se, ne prepoznaju moj kvalitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:42

Takmičar UDARIO NA ŽIRI "Zvezda Granda", pa ponizio sve učesnike: "Ne dopadaju mi se, ne prepoznaju moj kvalitet"

Pevač je siguran u sebe.

Lazar Živković je tokom takmičenja "Zvezde Granda" privlačio veliku pažnju. On je uveren da je zaslužio da stigne do finala, pa je već unapred pripremio odevne kombinacije koje će nositi na velikoj sceni.

On dosta ulaže u svoj fizički izgled i odevne kombinacije jer želi da se razlikuje od drugih takmičara.

- Ja sam već unapred pripremio do finala šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću da nosim. Tako da, eto, uvek se trudim da donesem nešto drugačije i autentično, da se izdvojim iz mase, što mislim da mi ide za rukom - rekao je pevač iz "Zvezda Granda".

Živanović uglavnom dobija pohvale, ali je sada šokirao izjavom da članovi žirija ne prepoznaju dovoljno njegov talenat koliko on smatra da bi trebalo.

- Neki mi se dopadaju, neki ne. Nekako mislim da žiri ne prepoznaje dovoljno moj kvalitet i moj potencijal, a smatram da sam ubedljivo najkompletniji muški kandidat ove sezone. Mislim da se kao ceo paket izdvajam od ostalih - ispričao je on.

Srbija Danas/Grand/K.M./Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.