Sanja Kužet se pribila uz takmičara, a onda je krenula AKCIJA!

Izvor: 011vodič.com, 08.Apr.2021, 08:13

Sanja Kužet se pribila uz takmičara, a onda je krenula AKCIJA!

Kada je u toku jučerašnjeg dana došla na snimanje Zvezda Granda, Sanja Kužet nije ni slutila u kom smeru će otići emisija koja tek treba da se emituje.
Naime, voditeljka je, kao i uvek, plenila ne samo harizmom, prepoznatljivim osmehom i profesionalnom pristupu poslu, nego i odevnom kombinacijom koja je pobrala mnoštvo pohvala
foto: Printscreen, Instagram Zvezde Granda Ipak, Sanja je najviše očarala jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od kandidata – Hanada Džehverovića.
Tokom izvođenja pesme Lutka sastava SARS, Hanad je, u skladu sa stihovima Lutko, ja sam rešen da večno sa tobom plešem, pozvao Kužetovu da mu se pridruži na sceni.
foto: Printscreen, Instagram Zvezde Granda Voditeljka je oduševljeno prihvatila Džehverovićev poziv, te je u naredna dva minuta ceo studio oduševljeno gledao u ovaj romantični prizor.
(Espreso )



The post Sanja Kužet se pribila uz takmičara, a onda je krenula AKCIJA! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

“Ne možete me podržavati tako što ćete pljuvati žiri”!

Izvor: 011vodič.com, 08.Apr.2021

Foto: Printscreen Instagram. .. .. Takmičarka u aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda” Slađa Zubčević ne želi ispod svojih objava da čita negativne komentare na račun članova žirija ovog šoua.. – Zamoliću sve prijatelje sa “Facebook”-a i “Instagrama” da svoje lično mišljenje o žiriju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.