“Ne možete me podržavati tako što ćete pljuvati žiri”!

Izvor: 011vodič.com, 08.Apr.2021, 08:19

“Ne možete me podržavati tako što ćete pljuvati žiri”!

Foto: Printscreen Instagram




Takmičarka u aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda” Slađa Zubčević ne želi ispod svojih objava da čita negativne komentare na račun članova žirija ovog šoua.
– Zamoliću sve prijatelje sa “Facebook”-a i “Instagrama” da svoje lično mišljenje o žiriju “Zvezda Granda” zadrže >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za sebe, a ne da pišu ispod mojih slika ili videa. Ne možete mene podržavati tako što ćete nekoga od žirija ocrniti i popljuvati. Ja žiri ne doživljavam kao strah, trepet i ljude koji nam sude. Za mene su to zvezde koje su izgradile svoje karijere, postali velika imena, i dobronamerni ljudi koji nas savetuju, na vreme nam ukazuju da greške, i stavljaju nam do znanja šta nas sve čeka na putu ka slavi. Meni su do sada mnogo pomogli svojim rečima i savetima, jer nije važno samo dobro pevati, ima tu još dodataka – poručila je Slađa na svom profilu na “Instagramu”.
foto: Printscreen Instagram (Espreso/M.V)



The post “Ne možete me podržavati tako što ćete pljuvati žiri”! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.