SVET u novom broju otkriva: Bekuta nije želela Đurišićku na svom koncertu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju otkriva: Bekuta nije želela Đurišićku na svom koncertu!

Snežana Đurišić i Ana Bekuta više ne kriju da su prekinule dugogodišnje prijateljstvo.

Prošle nedelje Bekuta je održala koncert u prepunom Centru Sava, a mnogo ljudi iz javnog života došlo je da je podrži i ulepša joj veče. Žiri Zvezda Granda pojavio se u punom sastavu, ali bez Snežane Đurišić.

Na prošlogodišnjem koncertu povodom četiri decenije Snežanine muzičke karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ana je bila specijalna gošća, ali prijateljstvo se ubrzo nakon toga raspalo.

KAKO JE PUKLO DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO I ŠTA SNEŽANA ĐURIŠIĆ KAŽE NA TO ŠTO JE JEDINA KOLEGINICA KOJA NIJE DOBILA POZIV ZA ANIN KONCERT SAZNAJTE SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE!

ZABRANJENO JE I ZAKONOM KAŽNJIVO PRENOSITI OVU VEST U CELOSTI ILI U DELOVIMA BEZ NAVOĐENJA DA JE INFORMACIJA IZ NOVOG BROJA TABLOIDA SVET

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.