SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA Saša Popović u sukobu sa kandidatkinjom

Izvor: Blic, 27.Mar.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA Saša Popović u sukobu sa kandidatkinjom

Na kanalu TV "Prva" sinoć je emitovana još jedna zanimljiva epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Kao i svake subote i ove smo imali priliku da čujemo kako se šestočlani žiri sukobljava, ali je zanimljivo da je i jedna od kandidatkinja imala sukob sa direktorom "Grand" produkcije, Sašom Popovićem.

Naime, nakon što je Dunja Popović otpevala svoje dve pesme, Marija Šerifović je konstatovala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mlada pevačica očigledno ima neki problem, jer nije bila dovoljno samouverena tokom nastupa, kao što su navikli na nju.

U tom trenutku umešao se Saša Popović i rekao:

- U pravu si Marija. Dunja i ja smo imali jedan mali sukob pre početka emisije, tačnije nesuglasicu koju smo donekle rešili - otkrio je Popović i iznenadio publiku, ali i žiri ovom izjavom.

Šta se zapravo desilo između direktora "Grand" produkcije i buduće muzičke zvezde, saznajte na "Pulsonline" portalu ili klikom OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.