SVA SAM SE NAJEŽILA! Mlada takmičarka otpevala pesmu o Kosovu i svojim glasom oborila sve s nogu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 21:35

"SVA SAM SE NAJEŽILA!" Mlada takmičarka otpevala pesmu o Kosovu i svojim glasom oborila sve s nogu!

"Njen nastup imao je posebno emotivnu notu."

Valentina Kuzmanović (19) je mlada takmičarka popularnog šoua "Zvezde Granda", a pre nekoliko dana zasenila je sve ostale takmičare svojim izvođenjem.

Valentina se na sceni pojavila u modernom, prefinjenom stajlingu, a kada je pustila glas, svi su se naježili.

- Sva sam se naježila - rekla je Viki.

- Bravo, sine - izjavio je Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << David dok je slušao Valentinin čarobni glas.

Njena mentorka Marija Šerifović, uralala je "bravo", a Valentina je bila fantastična.

Njen nastup imao je posebno emotivnu notu, jer je otpevala pesmu "Veseli se srpski rode", koja govori o Kosovu i Metohiji i istoriji srpskog roda.

Svojim nastupom osigurala je direktan prolaz u sledeći krug, a Jelena Karleuša poručila joj je da bi trebalo da odmah ide u finale.

Inače, originalnu verziju pesme "Veseli se srpski rode" otpevala je Danica Crnogorčević, a komponovao ju je njen muž, đakon Ivan Crnogorčević. Pesma je nastala kao doprinos očuvanju svetinja na Kosovu i Metohiji.

Kako je Valentina otpevala pesmu, pogledajte u videu:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.